Het sieradenmerk Ti Sento zit zeker niet stil. Naast hun vrolijke en kleurrijke collecties kun je ook je eigen bedelarmbandje ontwerpen.

Ik was wel nieuwsgierig geworden dus ik ging naar de website van Charming van Ti Sento. Ik kwam terecht op een vrolijke site met als achtergrond alle bedeltjes waaruit je kunt kiezen. Voordat ik begon met maken, kon ik eerst een test doen om te zien welke bedeltjes bij je passen.

Zo gezegd zo gedaan. Ik nam het mini testje af en er kwam uit: Naughty but Naive. Hmm, oké of het klopt daar ben ik nog niet over uit, maar er kwamen wel leuke bedeltjes uit de test!

Mijn armband werd natuurlijk veel te vol, omdat ik niet kon kiezen uit alle bedeltjes. Het waren er gewoon te veel! Als verzachting van de pijn ben ik een spelletje gaan spelen, die je ook kunt doen op de site. Natuurlijk weer met de schattige bedeltjes.

Ik vind het echt een aanrader de bedeltjes van Ti Sento. Ze zijn onwijs schattig en echt iets voor de modieuze meisjes onder ons. Er is voor ieder wat wils.

Je kunt de bedeltjes kopen bij juwelier en op de website Charming van Ti Sento dit is: www.charmingbytisento.com