Dat designers graag willen werken met Lady Gaga is niets nieuws. Maar er is maar 1 gelukkige designer en dat is Giorgio Armani die de outfits voor haar Monster Ball Tour gaat ontwerpen.

De samenwerking tussen Lady Gaga en Armani is niet een hele grote verassing. Armani had Lady Gaga ook al eerder gekleed voor de Grammy’s. Blijkbaar is de samenwerking goed bevallen.

Er zijn al 2 tekeningen uitgelekt waarop we kunnen zien wat voor outfits we kunnen gaan verwachten. We zien een blauwe glimmende body met opgevulde schouders en een wit/zilveren pakje wat bezaaid is met kleine spiegeltjes en voorzien is van een grote capuchon en een nogal aparte mouw.

Giorgio Armani is in ieder geval erg te spreken over de samenwerking. Zelf zegt hij dat Lady Gaga haar muziek overal te horen is en dat zij de soundtrack is van een nieuwe generatie. Volgens hem is Lady Gaga een modern modefenomeen.