Britney Spears staat alweer model voor het kledingmerk Candie’s. Er is nu al veel ophef over deze foto’s omdat het schijnt dat Britney aardig gephotoshopt is.

Het kledingmerk Candie’s vond de afgelopen keer de samenwerking met Britney zo fijn dat ze nu weer het gezicht is voor de lentecampagne van het merk. Er waren maar liefst drie fotograven ingehuurd om de kiekjes van Britney te maken.

Maar sinds de foto’s uit zijn, is er alweer veel ophef. Britney zou namelijk voor de foto’s weer helemaal opgelapt zijn met photoshop. Dit is niet de eerste keer dat dit Candie’s en Britney overkomt. Ze hebben namelijk dezelfde fout al een keer eerder gemaakt in de vorige lentecampagne.

Persoonlijk denk ik dat het ook wel waar is. We weten allemaal wel dat Britney allang niet meer dat mooie en gladde huidje heeft en dat ze ook echt niet zo dun is als dat ze lijkt op de foto’s.