De meeste van ons kennen haar wel: Heidi Montag. De blondine is bekend om haar rol in de serie The Hills en haar aparte relatie met Spencer Pratt.

Onlangs heeft Heidi heel haar lichaam laten verbouwen doormiddel van plastische chirurgie. Ze heeft maar liefst tien ingrepen gedaan op 1 dag. Ze claimt dit te hebben gedaan door de druk die bekend zijn met zich meebrengt.


Toen een journaliste vroeg aan Spencer Pratt wat hij het mooist vind aan zijn vrouw antwoordde hij: “Ik vind de blonde haren van mijn vrouw het mooist, omdat het zo natuurlijk is.” Gelukkig weten wij wel beter dat er ook niks natuurlijk is aan Heidi ‘s haar.


Het is natuurlijk onzin om op de leeftijd van 23 jaar jezelf helemaal zo te laten verbouwen. Het was een knap meisje, maar nu ziet ze er echt niet meer uit. Alles aan haar is nep. Ik vond de “oude” Heidi duizend keer beter.