Sinds kort ligt er een nieuwe versie van de dansfilm Fame in de winkel. Meidenblog mag een aantal DVD’s en Blu-ray’s van de film Fame weggeven.

De nieuwe Fame is gebaseerd op de originele film uit 1980. Toch is deze versie van Fame net even iets anders, dit komt omdat het verhaal in een modern jasje is gestoken. De film gaat over een groep jonge, getalenteerde muziek- en dansstudenten aan de prestigieuze School of Performing Arts. Elke student wil een echte ster worden, maar ervaart ook dat het niet makkelijk is om de top te bereiken.

Wil jij kansmaken op de DVD of Blu-ray van Fame? Beantwoord dan de volgende vraag:

In welke stad speelt de film Fame zich af?

E-mail het juiste antwoord samen met je naam en adres naar win@femmedia.nl. Vergeet ook niet te vermelden of je een DVD of een Blu-ray wilt. Deze actie loopt tot en met 15 februari. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.