Net zoals vele andere mode merken heeft ook WE nu een online shop. De online shop van WE is tot nu toe alleen nog maar open voor Nederlands publiek, maar in 2010 gaat het ook toegankelijk worden voor andere landen waar WE actief is.

De gehele collectie van WE wordt te koop aangeboden in de online shop. De producten worden uitgebreid omschreven en de kleding kan tot in detail worden bekeken. Niet alleen kun je er terecht voor kleding, ook de ondermode, schoenen, tassen en accessoires worden er te koop aangeboden.

De online shop van WE is makkelijk in gebruik en de producten zijn makkelijk te bestellen. Als je voor 6 uur ’s avonds nog besteld heb je het de volgende dag in huis. Bevalt het niet? Dan krijg je, je geld gewoon terug.

Kortom nu hoef je niet meer naar de stad om dat ene leuke truitje bij WE te scoren, maar kun je dit lekker vanuit huis doen.