Dept Denim Department komt met een nieuwe collectie voor de lente/zomer 2010. Speciaal voor jou heb ik alvast een voorproefje van de collectie.

De nieuwe collectie van Dept Denim Department is geïnspireerd door een klein en simpel dagboekje. In dit dagboekje staat een verzameling van herinneringen en verzamelde souvenirs. De collectie staat dan ook symbool voor vrijheid, zonnige plekken en dagdromen.

Wat opvalt aan de collectie zijn de tegenstellingen. Zo worden bijvoorbeeld afgewassen ruige stoffen gecombineerd met transparante voiles. Natuurlijk ontbreken de studs ook niet in deze collectie.

Qua kleur gaat het veel kanten op in de Dept Denim Department collectie. Van verschillende grijssoorten tot lila en van oranje tot blauw. In het denim aanbod zie je vooral vintage wassingen en hier en daar een glossy finish.

Ook is er een nieuwe aanwinst voor de spijkerbroeken ontwikkeld de Aries Skinny.  En is er een variatie bedacht op de Boyfriend Fit genaamd: Twisted Boyfriend Fit.

Als ik zo kijk word ik vooral blij van de Aries broek! Wat vinden jullie ervan? Zijn jullie fan van de nieuwe collectie van Dept Denim Department? Voor meer foto’s van de nieuwe collectie moet je naar de website van Dept Denim Department.

Je kan Dept ook hier online bestellen.