We kennen Katy Perry van haar hits I kissed a girl en Hot ‘n’ Cold maar de geruchten doen de ronde dat de dame in kwestie zwanger is!

Katy Perry is sinds een tijdje verloofd met de Britse komiek Russel Brand. Katy heeft zelf berichtjes geplaatst op de Twitter van Russel dat hij binnenkort een kindje krijgt, en dat ze zo’n trek had in hamburgers uit haar geboorte plaats.

Onlangs zijn er foto’s uitgekomen waarop Katy haar buik bedekt met haar hand. Ook droeg het zangeresje een wijde poncho wat volgens sommige mensen nog een teken is dat ze toch echt zwanger is.

Voor als nog zijn het geruchten want het koppel heeft nog niets bevestigd, maar Russel Brand gaf wel enige tijd geleden aan dat hij wel klaar is om een gezinnetje te stichten. Wat denk jij? Is de zwangerschap echt waar of is het een publiciteitsstunt?