Dit jaar zal PinkPop plaats vinden op 28, 29 en 30 mei 2010. Het festival duurt drie dagen en vindt meestal plaats in het weekend van Pinksteren. PinkPop is het langslopende festival van Nederland.

Op Pinkpop komen per dag meer dan 60.000 muziekliefhebbers. Tijdens het festival komen grote namen langs uit de entertainment wereld. Denk aan Snow Patrol en Bruce Springsteen. Elk jaar belooft Pinkpop weer een groot spektakel te worden.

Pinkpop heeft al enkele grote namen bevestigd waaronder John Mayer, Pink, Rammstein en Kasabian. Er gaan geruchten rond dat de bands Moke & Tom Petty ook komen optreden. Natuurlijk zijn ze nog in onderhandeling voor andere namen, maar die zijn nog niet bekend. Maar goed, als je van goede muziek houdt en een prettige sfeer is Pinkpop zeker wat voor jou!

Tickets zijn al te koop via de officiële website van Pinkpop. Als je de volle 3 dagen wilt gaan en op de camping wilt overnachten, kost dit ongeveer 140 euro. Dagkaarten zijn ook nog te koop voor ongeveer 75 euro. Wees er onmiddellijk bij, want uit ervaring weet ik dat het snel is uitverkocht.