Zayn Malik Perrie Edwards huwelijk uitstellen
Zayn Malik en Perrie Edwards hebben besloten om hun huwelijk uit te stellen. De One Direction zanger en zijn verloofde hebben het veel te druk om te trouwen.

Zayn Malik en Perrie Edwards zijn sinds vorig jaar augustus verloofd en het stel zou elkaar in 2015 het jawoord geven. Volgens een vriend gaat dat niet door omdat hun werkschema’s te vol staan. “Ze hebben het helaas moeten verplaatsen, er is geen tijd om hun grote dag te organiseren. Ze hebben het allebei gewoon heel erg druk en daarom besloten nog maar wat langer verloofd te blijven”, vertelt de bron aan de Mirror.

Voor wanneer hun trouwdag nu gepland staat, is nog niet bekend. Wel ging eerder het gerucht dat Zayn en Perrie in het geheim getrouwd waren, maar dat bleek later niet waar te zijn.

Foto’s: PRPhotos