Liam Payne One Direction balkonfoto
Liam Payne heeft heel veel One Direction fans enorm laten schrikken met een gevaarlijke balkonfoto. De zanger heeft hiervoor inmiddels zijn excuus aangeboden.

Tijdens de 21ste verjaardag van One Direction zanger Zayn Malik dacht Liam Payne dat het leuk was om te balanceren op de richel van zijn balkon op de 34ste verdieping. Een vriend van hem nam hiervan een foto en plaatste die op Twitter. De balkonfoto, die op 100 meter hoogte werd genomen, zorgde voor heel veel ongeruste One Direction fans.

Liam Payne balkon
Door alle bezorgde reacties is de foto verwijderd. Ook heeft Liam Payne zijn excuses aangeboden voor de stunt. “Je hebt misschien een foto van me gezien op het dak van een gebouw. Ik heb hier spijt van, want het was dom en onverantwoord. Ik moedig mijn fans niet aan om dit ook te doen, het was extreem gevaarlijk,” laat hij weten via Twitter.

Daarnaast vraagt de zanger ook om hem met rust te laten. “Ik zou graag mijn huis in alle rust kunnen verlaten zoals iedereen. Ik wil graag naar buiten kunnen lopen met mijn vrienden zonder me rot te voelen omdat ik niet op de foto wil. Sorry, als ik onbeleefd ben geweest. Maar telkens wanneer ik een foto neem staan er de volgende dag meer mensen voor de deur.

Foto’s via PRPhotos en Twitter