Ik weet niet of er vandaag iets in de lucht zit, maar na babynieuws rondom Shakira en Lady Gaga heb ik er nu nog één. Niemand minder dan Blake Lively zou ook zwanger zijn!

Sinds Blake Lively in het geniep trouwde met Ryan Reynolds staat de geruchtenmolen rondom de actrice niet meer stil. Zo beweren bronnen tegenover The New York Post nu dat Blake Lively zwanger is. Ze schijnt op de set van Gossip Girl namelijk meer te eten dan normaal en een echte zwangerschapsglow te hebben.

De woerdvoerder van Blake Lively wilde overigens niet reageren op het gerucht dat de actrice een beginnend babybuikje heeft. Maar het zou best weleens zo kunnen zijn Ryan en zijn kersverse vrouw druk bezig zijn met een gezin. Blake liet in een interview al eerder weten 30 kinderen te willen en dat duurt wel eventjes!

Foto via PRPhotos