Over het algemeen heb ik een brede muzieksmaak, maar mijn favoriete artiest van dit moment is Katy Perry. Haar nummers zijn niet alleen goed, ook word ik altijd erg vrolijk als ik haar voorbij hoor komen.

Het album van Katy Perry, Teenage Dream, ging als warme broodjes over de toonbank. Wereldwijd werd het maar liefst 5,5 miljoen keer verkocht. Vele nummers stonden wekenlang op nummer 1 in de hitlijsten. Eigenlijk vind ik het hele album goed, maar dit zijn mijn grote favorieten.

California Gurls

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=F57P9C4SAW4&ob=av2e [/pro-player]
Zodra ik dit nummer hoor, krijg ik gelijk weer zin in de zomer. Katy schreef dit als reactie op het nummer Empire State of Mind van Jay-Z en Alicia Keys.

Firework

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=QGJuMBdaqIw[/pro-player]
Firework is het eerste nummer van Katy dat een serieuzer onderwerp heeft. Persoonlijk vind ik de Glee cover beter gezongen, maar ook deze originele versie is goed. De betekenis achter dit nummer vind ik heel mooi.

The One That Got Away

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=Ahha3Cqe_fk [/pro-player]Het meest recente nummer is The One That Got Away. Dit lied blijft gewoon in mijn hoofd zitten. De songtekst vind ik erg mooi, maar de videoclip vind ik zelf wat minder.

Foto via PRphotos