Het gerucht gaat dat Ashton Kutcher een nieuwe vriendin heeft. De acteur lijkt het wel erg goed te kunnen vinden met Lorene Scafaria.

Het begint er steeds meer op te lijken dat Ashton Kutcher en Lorene Scafaria toch meer zijn dan gewone vrienden. De Daily Mail beweert dat de 33-jarige Lorene de nieuwe vriendin van Ashton Kutcher is. Het stel werd namelijk afgelopen weekend gespot in Los Angeles en kunnen volgens verschillende bronnen niet van elkaar afblijven.

Het gerucht dat Ashton Kutcher en Lorene Scafaria en een koppel zijn, gaat al een tijd rond. Zo brachten de 2 de kerstdagen samen door in Italië, net nadat bekend was dat Ashton en zijn ex-vrouw Demi Moore uit elkaar gingen. Toch blijft de woordvoerder van de acteur volhouden dat hij en Lorene niet meer zijn dan goede vrienden.

Foto via PRPhotos