Natuurlijk kun je weer je favoriete rokje en topje aan doen naar die Oud en Nieuw party, maar de feestdagen zijn natuurlijk ideaal voor een nieuwe outfit. Daarom vind je hier de modetrends voor Kerst en Oud en Nieuw.

Er zijn 2 trends die er echt uit springen dit jaar, dat zijn kanten jurkjes en kledingstukken met pailletten. Natuurlijk kun je gaan voor die 2 trends, maar als je iets origineler wilt zijn ga je voor de juwelen trend of een klein wit jurkje. Wat je ook kiest, feesten kun je zeker in deze modetrends voor Kerst en Oud en Nieuw.

Kant en klaar


Kanten jurkjes zie je overal deze winter. Ook voor de feestdagen zijn ze heel geschikt, want ze zijn vaak erg bedekt, terwijl ze wel wat huid laten zien. Zo is het jurkje rechts van John Zack best een nette lengte, maar doordat het onderste stukje van kant is blijft het toch sexy. Zwarte kanten jurkjes zijn daardoor ideaal voor het familiediner op kerstavond, want daarna kun je er gewoon mee door naar een feestje. Kant mag er dan luxe uit zien, deze modetrend voor Kerst en Oud en Nieuw hoeft zeker niet duur te zijn. Zo vind je het jurkje links gewoon bij de H&M.

Juwelen


De kleuren van de juwelen komen helemaal terug in de jurkjes voor Kerst en Oud en Nieuw. De edelstenen modetrend komt duidelijk terug in de cocktailjurkjes voor de feestdagen. Je kunt hierbij denken aan saffieren, robijnen en smaragden, die je ook in sieraden vaak terugvind. Nu kun je die mooi combineren met je jurkjes, want groen, rood, blauw, paars en geel mag allemaal deze winter. Van links naar rechts vind je deze bij Dry Lake, Second Female en Sisters Point.

Glitter


Glitter en glamour is het helemaal met kerst en oud en nieuw. Vrijwel alle kledingstukken glimmen je tegemoet deze winter, waardoor je met kerst en oud en nieuw letterlijk kunt stralen. Met dit strapless jurkje van Paprika steel je zeker de show. Hou je niet zo van opvallen? Combineer dan glitterende accessoires met je favoriete zwarte feestjurkje, zodat je niet helemaal wegvalt tussen al dat glittergeweld. Kies bijvoorbeeld voor deze schoenen van Nelly Shoes, of voor het tasje in de vorm van een glitterbal van Zara.

Wit


Wit is volgens sommige het nieuwe zwart. Of dit nu waar is of niet maakt natuurlijk niet uit, maar het witte jurkje is wel een modetrend voor Kerst en Oud en Nieuw. Je combineert het jurkje met de kanten modetrend zoals het jurkje rechts van Elise Ryan, of kies voor een hele nette versie zoals deze van H&M. De witte jurkjes zijn indergeval heel eenvoudig, waardoor je lekker los kunt gaan met accessoires, schoenen en een mooie tas.