Hoewel de laatste officiële zomerdag er al op zit, begint de zon nu pas volop te schijnen. Daarom ging ik met mijn camera het centrum van Den Haag in op zoek naar fashionable mensen.

Tijdens het maken van deze streetstyle foto’s in Den Haag leek het bijna weer zomer, omdat er veel mensen in korte kleding, sandalen en met zonnebrillen liepen. Opvallend was dat er veel printjes op kledingstukken of tassen in Den Haag wordt gedragen.


Hieronder zijn twee meiden die een dezelfde jumpsuit aan hebben met een bloemenprint. Dit hebben ze allebei wel anders gecombineerd. Het meisje op de linker foto draagt haar schoenen en blazer in dezelfde kleurtinten als haar jumpsuit. Op de rechter foto wordt dezelfde jumpsuit met een zwarte tas en sleehakken met een opvallende blauwe strik gecombineerd.

Deze meiden hieronder laten zien dat je met een blouse, spijkerbroek en laarzen ook een hele leuke outfit kan maken als het lekker weer is.


Wat vind jij van de streetstyle in Den Haag?