Na de X-Cherso audities van afgelopen weken kunnen we nu weer genieten van Oh Oh Cherso. Het programma is vanaf vanavond weer wekelijks op tv te zien.

Elize, Kaboutertje, Barbie, Jokertje, Sniper, Little Princess en Sterretje zijn dit seizoen van Oh Oh Cherso gaan ook weer van de partij. Matsoe Matsoe en Tijgertje zijn vervangen door een aantal nieuwelingen. Homo Gio, Brabander Thomas en de de Purmerendse Kayleigh versterken vanaf vanavond het Oh Oh Cherso team. Ook worden de Hagenezen verrast door hun opvallende buren in de villa naast die van hen.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=pRqkqNzzWdU[/pro-player]
Barbie gaf eerder deze week al in een interview aan dat ze zich keurig heeft gedragen en ze haar wilde haren kwijt is. Tony aka Sterretje vertelden juist dat ze in Tirol de sfeer een beetje kwijt geraakt waren. Dit kwam door de aanwezigheid van Tijgertje en dat het nu zij weg is, in Chersonissos weer volop gezelligheid is.

Ik ben erg nieuwsgierig naar de nieuwe castleden Gio, Thomas en Kayleigh. Hoe zouden zij zich gaan gedragen, of misdragen, in Cherso. Ook vraag ik me af hoe de mannen in huis omgaan met homo Gio.

Oh Oh Cherso is vanavond, 20 september, om 20.30 uur te zien op RTL5. Ga jij kijken?

Foto via RTL