Vanaf maandag 26 september gaat Gossip Girl weer van start in Amerika! Daarom heb ik alvast de trailer van Gossip Girl seizoen 5 voor je. Wil je niet weten hoe seizoen 4 eindigde, lees dan niet verder.

Seizoen 5 van Gossip Girl start 26 september in Amerika, natuurlijk kunnen wij vanaf dan de afleveringen online kijken. Seizoen 4 eindigde erg spannend, Chuck besluit Blair voorgoed los te laten en Blair verloofd zich met haar Franse prins Louis. Samen brengen ze de zomer in Monaco door. In de laatste aflevering zien we dat Blair een zwangerschap heeft gedaan en dat deze positief is! Maar wie is de vader?

Chuck en Nate besluiten samen een wereldreis te maken, net als vroeger en gewoon vrienden onder elkaar. Op deze wereldreis komt Nate een bijzondere vrouw tegen, Diana Payne. Dan komt erachter dat Vanessa stiekem zijn roman heeft laten publiceren, maar Vanessa is zelf naar Barcelona vertrokken.

Intussen neemt Serena een baan aan in het zonnige Californië. Eric en Dan vertrekken naar de Hamptons om hun zomer daar door te brengen. Daarnaast is ook het nep-nichtje van Serana, Charlie, nog niet uit beeld verdwenen. Wie is zij echt en wat is ze van plan? En ook van Georgina Sparks zijn de Upper East Siders nog niet af.

Kortom, het belooft weer een seizoen vol drama, spanning en natuurlijk liefde te worden. Ik kan niet wachten tot het nieuwe seizoen begint en ga ook zeker kijken! En jij?

Hieronder vind je de Trailer van Gossip Girl seizoen 5.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=tXmBlgtIXsc[/pro-player]
XOXO