Gister is de romantische film The Switch in première gegaan. De hoofdrollen in deze komedie worden gespeeld door Jennifer Aniston en Jason Bateman.

The Switch gaat over beste vrienden Kassie (Jennifer Aniston) en Wallie (Jason Bateman). Beiden zijn ze, ongewenst, nog steeds vrijgezel. Kassie wil graag een kind en ze besluit het dan maar via een spermadonor te doen. De licht neurotische Wallie is het daar niet mee eens, maar daar trekt Kassie zich niets van aan. Ze vindt de perfecte kandidaat in de aantrekkelijke Roland en geeft een feest om de inseminatie te vieren. Die avond vindt er een onverwachte verwisseling plaats, maar daar komen ze pas 7 jaar later achter. Wanneer Wallie het schattige, maar licht neurotische zoontje van Kassie ontmoet.

De makers van de film The Switch hebben ook de films Juno en Little Miss Sunshine gemaakt. Dat maakt mij toch wel extra nieuwsgierig naar deze film.

Trailer The Switch
[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=EEYqgyXyk9A[/pro-player]