Het zal wel geen verrassing voor je zijn dat nu ook Jennifer Aniston een eigen parfum heeft ontwikkeld, aangezien bijna heel Hollywood haar al voor is gegaan. De geur heet Lola Vie, wat een speciale betekenis heeft voor de actrice.

Wat de naam Lola Vie van het parfum nu dan betekent, is helaas nog een geheim. De Franse betekenis voor Lola Vie is zoiets als lachend door het leven, dus misschien is dit het wel. Volgens Jennifer is het iets persoonlijks wat ze liever voor zichzelf wil houden, dus voor nu kunnen we er eigenlijk alleen maar naar gissen. Aan de ene kant snap ik dit wel, maar aan de andere kant wil ik wel graag weten waar Lola Vie nu precies voor staat.

Wat we dan wel weten is dat het parfum zacht en sexy is, een beetje net als Jennifer Aniston dus. De geur moest geen zware wolk worden die je bijna bedwelmd, maar het moest natuurlijk en licht om je heen zweven. Zodat je het gevoel krijgt alsof je op het strand ligt en omgeven bent met de geur van bloemen. Het flesje is geïnspireerd op twee dingen waar Jennifer erg van houdt, namelijk de zee en moderne architectuur. 

Het parfum Lola Vie zal  in juni gelanceerd worden, speciaal in Harrods. De prijs voor een flacon van 50 ml is 35 euro, maar wanneer de geur verkrijgbaar zal zijn in Nederland dat is nog niet bekend.