Wanneer het tijd is om met je vriendinnen op vakantie te gaan, wil je natuurlijk wel naar de beste en leukste bestemming die er is. Daarom geven we je in dit artikel een aantal tips voor de beste bestemmingen voor een vakantie met de meiden. 

Curaçao

Ten eerste is Curaçao erg populair onder Nederlanders en ook onder de jongeren, dit is dan ook de ideale bestemming voor een vakantie met vriendinnen. Het eiland heeft erg mooie stranden met een heldere blauwe zee. De temperaturen op Curaçao zijn nagenoeg het gehele jaar ideaal voor een zonvakantie. Hierdoor kun je in iedere periode van het jaar even ontsnappen van het Nederlandse weer. Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je genieten van de happy hours bij de beach bars, waardoor je je stranddag ook nog eens goed kunt afsluiten. Verder heeft het eiland een hoop mooie plekken om te snorkelen waar je veel kleurrijke vissen kunt spotten. Dit is dan ook een ideale activiteit om te doen wanneer je op Curaçao bent. Een Curacao vakantie kun je helemaal afmaken door een dagje naar Klein Curaçao te gaan. Je gaat hier met een boot naar toe en waant je op een zeer tropische plek. Bovendien kun je in Willemstad genieten van de beste restaurants waarbij je uitkijkt op de gekleurde huisjes. Wat wil je nog meer voor de perfecte vakantie met de meiden?

Zakynthos

Ga je toch liever wat dichterbij huis op vakantie? Dan kun je ervoor kiezen om een vakantie te boeken naar het prachtige Griekse eiland Zakynthos. De laatste jaren is deze vakantiebestemming steeds populairder geworden onder Nederlanders. De lange stranden met de mooie blauwe zee trekt dan ook veel publiek. Voor een avondje uit ben je op Zakynthos ook zeker op de juiste bestemming. Voor het uitgaan is het natuurlijk ook belangrijk dat je goed eet en dat kun je dan ook bij de vele restaurants op Zakynthos. Het voordeel hiervan is dat je dit relatief goedkoop kunt doen. Verder vind je er veel leuke traditionele Griekse dorpjes, zodat jullie tijdens je meidenvakantie ook nog wat cultuur kunnen opsnuiven. Een boottocht naar de grotten, het welbekende scheepswrak of een jeepsafari maken je Zakynthos vakantie dan helemaal af!

Kortom, wanneer je er even tussenuit wilt met de meiden zijn bestemmingen als Curaçao en Zakynthos een erg goede optie. Je kunt hier genieten van het mooie weer, de stranden en blauwe zee, maar ook uitgaan en bezienswaardigheden bekijken.