We kunnen allemaal niet wachten op uberhaupt weer een feestje, laat staan een festival. Wanneer het dan eindelijk weer zover is, dan wil je er natuurlijk ook helemaal perfect uit zien. Het is dan ook te begrijpen dat je na een lange periode zonder feestjes en festivals weer even moet nadenken over leuke outfits. Don’t worry, lees hier snel verder voor toffe meidenkleding voor wanneer je eindelijk weer naar een festival kunt. 

Flared broeken

Flared broeken zijn helemaal in dit jaar, dus misschien heb je er al wel een of een paar in je kast liggen. Deze broeken zijn dan ook erg leuk om naar een festival te dragen. Je kunt het met vrijwel alles combineren. Wanneer het erg warm is kun je een kort topje erop dragen of een leuke bralette. Wanneer het wat kouder is doe je gewoon een jasje erover aan en je bent klaar om te gaan!

Jurkjes

Natuurlijk zijn jurkjes ook helemaal festival-proof! Ga je voor een maxi-dress of juist een halter jurk? Jurkjes zijn er dan ook in alle soorten en maten. Je kunt dan ook een jurkje kiezen die helemaal past bij je persoonlijke smaak. Je kunt dan ook kiezen voor een lange jurk of juist een kort jurkje. Dan is er nog de keuze tussen een strak, aansluitend of juist een los, zwierig jurkje. We hebben het dan nog niet eens gehad over de kleuren en prints die dan allemaal mogelijk zijn. 

Accessoires

Natuurlijk kun je elke outfit afmaken met de leukste accessoires. Denk hierbij aan leuke sieraden of haaraccessoires. Hoeden zijn dan ook altijd goed en helemaal in dit jaar. Kies bijvoorbeeld voor retro hoeden. Bovendien is het ook verstandig om een tas mee te nemen naar een festival waar je gemakkelijk al je belangrijke spullen, zoals je sleutels en je portemonnee, in kunt opbergen. Je kunt dan gaan voor een klein schoudertasje in een leuke kleur, maar ook een heuptas is heel erg handig. Deze kun je leuk voor je borst hangen en maakt je outfit helemaal af. Bovendien zijn je spullen op deze manier ook nog eens goed beschermd en houd je ze goed in de gaten. 

 

Hopelijk heb je zo genoeg inspiratie opgedaan om jouw perfecte festival outfit samen te stellen. Denk daarnaast ook praktisch na, je staat toch een hele dag op een festival, dus je kleding moet er naast dat het er leuk uitziet, ook comfortabel zitten. Hierdoor zijn flared broeken en jurkjes ideaal. Om je outfit helemaal af te maken, kun je het stijlen met de leukste en origineelste accessoires.