Ben je nog op zoek naar bijpassende nep tattoos die je outfit een flinke boost geven tijdens een feestje of een festival? In deze blog zal je vijf nep tattoos tegenkomen die je kunt dragen naar een feestelijke gelegenheid. Lees je mee?

Een krachtige tatoeage

De eerste soort tattoo waar je voor kunt kiezen, is een opvallende tijgerkop. Hiermee straal je kracht en zelfverzekerdheid uit. Plaats de tattoo op je linker- of op je rechterschouder en draag een leuk hemdje zodat de tattoo extra goed tot zijn recht kan komen. Hoe leuk is het om extra uit te pakken tijdens een feestje of een festival? Dit lijkt nog zeer ver weg tijdens een pandemie, maar fantaseren over de toekomst kan nooit kwaad. Bovendien ben je dan alvast extra goed voorbereid wanneer je nu alvast gaat nadenken over je look. Goede voorbereiding is het halve werk, nietwaar?

Kies voor de Ibiza stijl

Nep tattoos met het thema Ibiza zijn ook uitermate geschikt voor een feestje of een festival. Internet staat vol met mooie voorbeelden als je nog op zoek bent naar inspiratie. Wist je trouwens dat deze tijdelijke tatoeages in de stijl van Ibiza de nieuwste trend zijn op het gebied van versiering van het lichaam? Door een keuze te maken uit het ruime aanbod loop je dus ook nog eens voorop! De kenmerken van de Ibiza stijl tatoeages zijn stijlvol, zwierig en vooral gebaseerd op juwelen. Hiermee zal jij zeker positief opvallen en je je even op het prachtige eiland wanen.

Verschillende ideeën voor tatoeages

Tip nummer drie is zeer grote en opvallende fake sleeve tattoo. Heb je al eerder kleine tattoos uitgeprobeerd en vind je het nu tijd voor het grotere werk? Kies dan voor grote tattoos, bijvoorbeeld een uitgesproken bloemen patroon. Daarnaast valt nog te kiezen voor tattoos van vogels, die kan net onder een van de sleutelbeen worden geplakt. Ook doen sterretjes het altijd goed, zeker tijdens een feestje of festival. Deze sterretjes kunnen op de arm of onder de knie worden geplaatst. Of kies voor een lipafdruk op je hals! Er zijn dus genoeg ideeën, het is maar net waar jij de voorkeur aan geeft. Daarbij is het leuk je eigen creativiteit in te zetten en je rijke fantasie de vrije loop te laten; dan zullen de mooiste combinaties ontstaan.

De tattoo afstemmen op je kleding

Laat je de tijdelijke tattoo ook nog eens passen bij de kleding die je naar het feestje of festival, dan komen het best van twee werelden samen, namelijk een goed gevoel voor mode en stijl en de lef om voor iets opvallends als een nep tattoo te kiezen. De meeste tattoos zijn eenvoudig met water aan te brengen. Bovendien blijven ze zo’n 3 dagen goed zitten. Voor het verwijderen van de tattoos gebruik je een watje en wat aceton. Babyolie werkt overigens ook heel goed, mocht je aceton niet willen gebruiken of in huis hebben.

De keuze is enorm groot. Uiteraard hangt de uiteindelijke keuze voor een nep tattoo af van het soort feestje of festival en de persoonlijke smaak. De gegeven tattoos zijn slechts een paar voorbeelden. Mochten deze voorbeelden voor inspiratie hebben gezorgd, dan is het ook nog mogelijk om zelf een nep tattoo te gaan ontwerpen. Welke nep tattoo kies jij?