Wanneer je een cadeau voor je moeder, zus of vriendin gaat kopen, kun je er nog wel eens lang over doen om iets te bedenken. Het is namelijk niet de makkelijkste klus om een leuk en origineel cadeau te vinden voor een vrouw. Je wilt dan ook niet met een standaard cadeau komen, maar wat is dan wel leuk om te geven? Lees snel verder voor de beste vrouwelijke cadeautips voor 2021.

Sieraden

Over het algemeen zijn vrouwen erg dol op sieraden, zowel oorbellen, armbanden en kettingen. Bovendien is dit ook nog eens een erg persoonlijk, doordat je een sieraad kan uitkiezen met een mooie betekenis. Let hierbij wel op of degene aan wie je het kado geeft of zij zilver, goud of rosé kleurige sieraden draagt. Daarnaast kun je verder ook kijken welke sieraden de persoon al draagt. Zijn het bijvoorbeeld voornamelijk fijne of juist grove sieraden? Of draagt ze alleen oorbellen en ringen? Het is dan verstandig om hier jouw keuze op aan te passen. 

Horloge

Daarnaast is het ook erg leuk om een dames horloge cadeau te doen. Wanneer je een origineel kado wilt geven, kun je het beste kiezen om een sporthorloge of smartwatch te kopen, zoals een Garmin Vivomove. Deze horloges kunnen veel meer dan enkel aangeven hoe laat het is. Wanneer je gaat voor een hybride smartwatch, kan de gelukkige het horloge bijvoorbeeld prima tijdens het werk dragen en zul je niet eens zien dat het eigenlijk een smartwatch is. Wanneer je je berichten wilt bekijken of even wilt kijken hoe het weer is over een uur, dan kun je dit gemakkelijk doen door gebruik te maken van het touchscreen. Bovendien is dit horloge ook ideaal tijdens het sporten, je kunt door middel van je horloge namelijk makkelijk je calorieverbruik bijhouden. Waardoor dit ook een ideaal cadeau is voor een sportfanaat. Het horloge combineert dan ook de traditionele look en functies met de slimme functies die je tegenwoordig alledaags gebruikt.

Woonaccessoires

Wanneer je niet goed weet wat je moet geven voor haarzelf, kun je er ook nog voor kiezen om iets leuks te geven voor in huis. Denk bijvoorbeeld aan een mooie geurkaars of geurstokjes. Tegenwoordig zijn geurdiffusers ook helemaal in en dit is dan ook zeker een leuk kado om te geven. Deze geurdiffusers heb je in veel verschillende soort en maten. Sommige beschikken over een timer of hebben zelfs een LED-lamp ingebouwd. Bovendien kan degene die het kado krijgt, haar eigen favoriete geur erin kan doen, waardoor het altijd een goed kado is. En wie wilt er nu niet een huis dat lekker ruikt?