De vibrator is enorm populair, bij jong, maar ook zeker bij oud. Hierdoor zijn er veel verschillende vibrators op de markt en is de keuze om er een te kiezen er zeker niet makkelijker door geworden. Veel vibrators zijn niet alleen functioneel, maar hebben ook een mooi design. Ook is er natuurlijk een verschil in geluid per vibrator. Waarvoor wil je de vibrator gebruiken en welke trillingen verwacht jij van een vibrator? Kortom, er is heel veel keus, maar hoe kies je je eerste vibrator?

Waarvoor wil je de vibrator gebruiken?

Voordat je een vibrator aanschaft is het belangrijk om te bedenken wat je ervan verwacht en wanneer je het wilt gebruiken. Wil je vooral een vibrator voor de stimulatie van de clitoris of juist een vibrator die vaginaal stimuleert? Of kies je juist voor beide? Tegenwoordig zijn er ook genoeg nieuwe vibrators op de markt, zoals een luchtdruk vibrator. Door pulserende luchtdruk golven wordt de clitoris gestimuleerd. Het is logisch als je niet gelijk weet waar je voorkeur naar uitgaat. Het is dan handig om te kiezen voor een vibrator die voor beide te gebruiken is, zodat je kunt ontdekken wat je fijn vindt. Hiervoor zijn de zogenoemde allrounders perfect. Als je bijvoorbeeld samen met je partner een vibrator wilt gebruiken kan dat natuurlijk ook. Hiervoor worden dan vaak de kleinere vibrators gebruikt. Deze kunnen tevens ook ingezet worden als massagemiddel over het hele lichaam, zowel bij man als vrouw. Als je een vibrator samen wilt gebruiken zijn de vibrators met afstandsbedieningen ook erg populair. Zo kan door middel van de afstandsbediening de intensiteit van de vibraties bepaald worden. 

De juiste trillingen bepalen

De trillingen en vibraties van een vibrator zijn natuurlijk het belangrijkste aspect. Het is dan ook belangrijk om hier goed over na te denken. Hierin zit dan ook het kwaliteitsverschil met erg goedkope vibrators. Dit kun je natuurlijk niet zien aan de buitenkant totdat je het daadwerkelijk aanzet. Slechte vibrators kunnen juist te zacht trillen, waardoor het geen effect heeft en dus niet het gewenste resultaat, of juist erg hard trillen, wat juist kan zorgen voor pijn. Natuurlijk is dit ook per persoon verschillend, dus bedenk goed wat je verwacht van een vibrator, hoe en waar je de trillingen wilt en hoe hard of juist zacht deze dan moeten zijn. Als je dit nog niet weet en wilt ontdekken, is het verstandig om te kiezen voor een vibrator met verschillende standen. Hierdoor kun je de vibratie afstemmen op jouw wensen. Bovendien is het ook belangrijk dat een vibrator stil is en niet veel geluid maakt. Let hier ook op bij het aanschaffen van je eerste vibrator. 

 

Wanneer je dus voor de eerste keer een vibrator aanschaft, is het verstandig om voor een vibrator te kiezen met veel opties. Het is aan te raden om eerst een vibrator te kiezen voor zowel uitwendig als inwendig gebruik. Op deze manier kun je je voorkeur bepalen. Bovendien is het ook verstandig om te kiezen voor een vibrator met verschillende standen. Tot slot is het ook fijn om een stille vibrator te hebben met natuurlijk een mooi design.