De kans is heel groot dat je met je BFF van school de gekste dingen hebt meegemaakt. Zij was degene met wie je die iets te schaarse outfit kocht, voor het eerst mee ging stappen en je haar vasthield toen je moest spugen nadat je teveel gedronken had. Kortom, er zijn heel wat redenen waarom je altijd vriendinnen blijft met je BFF van school.

 1. Je kunt bij haar echt helemaal jezelf zijn. Het maakt niet uit wat je doet, ze houdt toch wel van je.
 2. Je bent kind aan huis bij haar familie. Of het nu gaat om een lekker stuk taart of om het spuien van je problemen, je kunt er altijd terecht.
 3. Ze heeft je op je aller-lelijkst gezien. Zonder make-up, zien huilen, overgeven en horen snurken en nog is ze altijd bij je.
 4. Jullie weten echt alles van elkaars exen en crushes. Zo nu en dan herinneren jullie elkaar nog aan die ex die nu een stuk minder hot is of die ene gênante date.
 5. Ze is als een therapeut voor je. Als je even niet lekker in je vel zat, vrolijkte zij je altijd op met haar lieve woorden en chocolade.
 6. Je kent al haar geheimen. Uiteraard zijn die allemaal veilig bij jou!
 7. Jullie hebben samen heel wat gênante dingen meegemaakt. Van de eerste zoen tot de eerste keer dronken zijn.
 8. Als ze midden in de nacht belt voor hulp, ga je direct naar haar toe. Want zij doet voor jou precies hetzelfde.
 9. Samen oude herinneringen ophalen is zo leuk. Want de grappigste gesprekken beginnen altijd met: “Weet je nog toen…”
 10. Je kunt heel veel gekke en gênante verhalen over haar vertellen. Maar dat doe je natuurlijk alleen als zij dat ook goed vindt.
 11. Uiteraard hadden jullie soms ook ruzie. Toch kwam alles altijd weer op zijn potjes terecht en konden jullie er dan heel hard om lachen.

Foto: Adina Voicu