Ieder seizoen zien we wel nieuwe trends. Veel kleding is hetzelfde, maar toch zijn er steeds weer kleine verschillen met het jaar ervoor. Wanneer je op school goed om je heen kijkt, zal een aantal van die trends je vast wel opgevallen zijn. In dit artikel lees je over de 4 meest opvallende trends van dit moment.

Fake fur is hot

Een paar jaar geleden waren de Monclair jassen en andere jassen met grote bontkragen helemaal in, een echte trend dus. Gelukkig zien we deze winter steeds meer fake fur jassen, dit zijn jassen van imitatiebont, dat van een afstandje niet van echt te onderscheiden is.

Sneakers voor elk seizoen

Sneakers kunnen eigenlijk altijd wel, maar deze winter zijn sneakers écht weer helemaal terug. Een opvallend detail daarbij is dat bijna alle sneakers deze winter een witte zool hebben, in plaats van de gebruikelijke zwarte zolen. In eerdere seizoenen zagen we meestal zwarte zolen, maar witte zolen lijken dus de nieuwe trend te zijn op het gebied van sneakers.

Flared jeans

Flared jeans staan ook wel bekend als de broeken met wijde pijpen. Deze broeken hebben al meerdere malen een comeback gemaakt en zijn ook in de winter van 2015 weer helemaal terug. Het is misschien even wennen om je skinny jeans aan de kant te leggen, maar de flared jeans hebben veel voordelen. Zo zijn flared jeans flatteus, omdat ze je lichaam in proportie houden. Daarnaast zitten ze ook nog eens enorm comfortabel, omdat de stof niet overal strak om je lichaam zit. Verder verlengen deze jeans je benen optisch gezien en maken ze je benen slanker.

Pastelkleuren, het nieuwe zwart

Pastelkleuren zijn het nieuwe zwart deze winter. Babyblauw, suikerpin roze, kuikentjes geel of mintgroen, het kan allemaal deze winter. Je kunt deze kleuren combineren met wit, of met iets fellere kleuren.

Foto: Freepik