Justin Bieber Photoshop
De Calvin Klein foto’s van Justin Bieber, en dan voornamelijk zijn edele delen, hebben voor de nodige ophef gezorgd. Als reactie hierop hebben verschillende mensen op internet hun eigen transformaties gemaakt.

Justin Bieber schittert samen met het Nederlandse model Lara Stone in een campagne van Calvin Klein. De originele foto’s van de zanger zijn flink bewerkt met Photoshop. Zo werd hij een stuk gespierder gemaakt en werd zijn witte boxer extra goed gevuld. Deze actie zorgde ervoor dat nog meer mensen de foto onder handen namen en er allerlei opvallende, grappige en vreemde creaties van maakten.

Justin Bieber Photoshop 01

Justin Bieber Photoshop 02

Justin Bieber Photoshop 03

Justin Bieber Photoshop 04

Justin Bieber Photoshop 05

Justin Bieber Photoshop 06

Justin Bieber Photoshop 07

Justin Bieber Photoshop 08

Justin Bieber Photoshop 09

Justin Bieber Photoshop 10

Justin Bieber Photoshop 11

Justin Bieber Photoshop 12

Justin Bieber Photoshop 13

Justin Bieber Photoshop 14