Naaktfoto's Jennifer Lawrence, Kate Upton
De hacker die zondag naaktfoto’s van Jennifer Lawrence online zette, heeft nog meer pikante kiekjes van tientallen andere celebrities. Zo heeft hij ook naaktfoto’s van Kate Upton, Lea Michele en Selena Gomez.

De hacker plaatse naast naaktfoto’s van Jennifer Lawrence ook foto’s van Kate Upton, Ariana Grande, Kirsten Dunst en Victoria Justice in evakostuum. Daarnaast zette hij op Imgur een alfabetische lijst met celebrities waarvan hij ook de naaktfoto’s in handen heeft. Op het overzicht staan onder meer Amber Heard, Candice Swanepoel, Cara Delevingne, Hilary Duff, Kaley Cuoco, Kim Kardashian, Lea Michele en Selena Gomez.

Volgens Variety is dit één van de grootste hack-acties rondom celebrities. Jennifer Lawrence heeft in ieder geval al laten wet dat ze het er niet bij laat zitten en juridische stappen gaat ondernemen. Verder beweren zowel Ariana Grande als Victoria Justice dat hun naaktfoto’s nep zijn.