Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het eigenlijk kan dat een hamburger er op een afbeelding erg smakelijk uitziet, terwijl het in de werkelijkheid vies tegenvalt? In dit artikel wordt duidelijk gemaakt waarom eten op een foto kan verschillen van het echte product.

Wij zijn allemaal wel bekend met de aantrekkelijke reclame van bijvoorbeeld McDonald’s waarin fastfood perfect lijkt. Misschien kijk je ook wel eens naar kookprogramma’s op televisie die altijd de mooiste gerechten op een bord kunnen toveren. Toch is dit eten ver van de werkelijkheid te noemen, op een foto of video verschilt het behoorlijk van het echte product. Dit heeft namelijk alles te maken met het werk van voedsel stylisten en bewerkingsprogramma’s, kijk maar eens mee naar de onderstaande voorbeelden.

Filmpje:
[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”41998″]

Foto’s via Imgur