Het is al een tijdje bekend dat Rihanna druk bezig is met het ontwerpen van een kledinglijn. Nu krijgen we hier eindelijk een voorproefje van. Er is een filmpje opgedoken waarin de zangeres achter de schermen verteld over haar collectie voor modeketen River Island.

In het filmpje maakt Rihanna duidelijk waar haar inspiratie en bedoeling voor de collectie van River Island vandaan komt. De superster is al jaren een symbool met haar aparte stijl en hiermee wil zij graag andere inspireren. De nieuwe lijn is dan ook tot stand gekomen door haar eigen smaak en humeur.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”41854″]

Rihanna maakt verder duidelijk dat de collectie bedoeld is voor allerlei vrouwen met sexy persoonlijkheden. De kledingstukken zijn volgens haar te omschrijven als apart, chique, flirterig maar ook zeker comfortabel. In de video krijg je zelfs tussen neus en lippen door een paar nieuwe items te zien.