Het magazine Forbes heeft de top 100 met machtigste vrouwen ter wereld onthuld. Zo mag Lady Gaga zich nu een van de machtigste vrouwen ter wereld noemen.

Lady Gaga is door Forbes uitgeroepen tot een van de machtigste vrouwen ter wereld. Toch mag de zangeres zich niet de machtigste vrouw ter wereld noemen. Want die titel gaat naar Duitse bondskanselier Angela Merkel gevold door Hillary Clinton, de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken. Lady Gaga moet het dan ook doen met plek nummer 14.

Oprah Winfrey is met haar elfde plaats en is hiermee de machtigste vrouwen in de entertainmentindustrie. Verder staat Beyoncé op 32, Jennifer Lopez op 38, Shakira op 40, Angelina Jolie op 66, Sofia Vergara op 75 en Gisele Bundchen op plaats 83.

De volledige top 100 kun je hier bekijken.

Foto via PRPhotos