Ik vind het erg leuk om in de zomer verschillende festivals af te struinen. Van kleine, lokale feestjes tot grote evenementen zoals Lowlands. Het festival in Biddinghuizen is wel bij uitstek mijn favoriete festival!

Toen ik in 2006 voor het eerst naar Lowlands ging, werd ik eigenlijk meegesleurd door vrienden. Het leek mij wel leuk, maar mijn muziekvoorkeur was wat commerciëler dan het Lowlands genre. Eenmaal op het festival, vond ik het helemaal geweldig. De sfeer, de muziek, de mensen. Na mijn bezoek aan een van de populairste festivals van Nederland, ben ik ook onbekendere bandjes gaan waarderen. Sindsdien struin ik vaker festivals af, waaronder het populairste festival van Nederland Lowlands.

Voor iedereen die nog nooit op het evement is geweest, kan ik het zeker aanraden. Eigenlijk hoef je niet eens per se voor de muziek naar het festival, want de mensen, de camping, het terrein en de entertainment is al een groot spektakel. Afgelopen jaren ben ik niet meer naar Lowlands geweest omdat ik een strandvakantie boven festivals had gekozen, maar in de toekomst wil ik het festival zeker nog eens bezoeken!