Onlangs maakte Forbes al bekend welke actrices en modellen het meeste geld hadden binnengesleept afgelopen jaar. Nu komt het magazine weer met een lijstje. Deze met de best betaalde acteurs van 2012.

Tom Cruise kan zich de best betaalde acteur van 2012 noemen. Hij heeft tussen mei 2011 en mei 2012 maar liefst 75 miljoen dollar verdient. Hiermee staat hij met stipt op nummer 1.  Dit heeft hij onder andere te danken aan zijn hoofdrol in Mission: Impossible – Ghost Protocol. Het bedrag dat de best betaalde vrouwelijke actrice van 2012 verdiende, is een schrijntje in vergeleken met het geld dat Tom Cruise binnensleepte. Kristen Stewart, die de titel best betaalde actrice behaalde, verdiende namelijk 40,5 miljoen dollar minder dan Tom Cruise.

Leonardo DiCaprio en Adam Sandler mochten allebei 37 miljoen dollar bijschrijven op hun bankrekening. Ook Sacha Baron Cohen, Johnny Depp  en Will Smith verdiende afgelopen jaar alle 3 maar liefst  30 miljoen dollar. Onderaan het lijstje staat Twighlight ster Taylor Lautner, die afgelopen jaar 11 miljoen dollar verdiende.

Top 10  best betaalde acteurs

  1. Tom Cruise, 75 miljoen dollar
  2. Leonardo DiCaprio, 37 miljoen dollar
  3. Adam Sandler, 37 miljoen dollar
  4. Dwayne Johnson, 36 miljoen dollar
  5. Ben Stiller, 33 miljoen dollar
  6. Sacha Baron Cohen, 30 miljoen dollar
  7. Johnny Depp, 30 miljoen dollar
  8. Will Smith, 30 miljoen dollar
  9. Mark Wahlberg, 27 miljoen dollar
  10. Taylor Lautner, 26,5 miljoen dollar