Doutzen Kroes woont momenteel in New York, maar verhuist binnenkort weer naar Nederland. Ze heeft namelijk met Sunnery James een huis gekocht in onze hoofdstad Amsterdam.

De 2 willen in Nederland gaan wonen, omdat ze willen dat hun 1-jarige zoontje Phyllon in Nederland opgroeit. Er gingen eerder al geruchten dat Sunnery James en Doutzen Kroes in ’t Gooi zouden gaan wonen, maar dat blijkt niet waar te zijn. ShowVandaag meldt dat de 2 een kapitale villa hebben gekocht in Amsterdam. De nieuwe woning van het Friese model heeft zo’n 2 miljoen euro gekost.

Doutzen heeft nu 2 woningen in Amsterdam, want haar huidige grachtenpand staat nog te koop. Het pand stond de koop voor 924.000 euro. Doutzen heeft nu maar besloten om de prijs flink te verlagen naar het ‘bescheiden’ bedrag van 775.000 euro.

Foto via Twitter Doutzen Kroes