Het gerucht gaat dat Katy Perry een nieuw liefje heeft gevonden! Katy Perry zou namelijk een relatie hebben met Baptiste Giabiconi.

Katy Perry en Baptiste Giabiconi hebben een relatie als we The Sun mogen geloven. De zangeres en het Chanel model waren deze week samen aanwezig bij de Chanel show op de Parijs Fashion Week en daar hadden ze het erg gezellig. Hierna werden de 2 tortelduifjes gezien bij een hotel in Parijs, waar het leek of Baptiste lieve woordjes in het oor van Katy fluisterde.

Scheiding

Hoewel Katy onlangs nog een wrak was toen ze na 14 maanden huwelijk scheidde van Russell Brand, lijkt ze alles nu weer op orde te hebben. Want volgens diverse bronnen zijn Katy en Baptiste erg verliefd en gedragen ze zich als echt setje.

Overigens had Baptiste al langer een oogje op Katy. Zo liet hij 14 maanden geleden aan Dansk magazine weten: “Ik vind het leuk dat ze straalt. Ze heeft levenskracht en ze komt niet geforceerd over. En ik denk dat ze hot is. Als ik haar kan laten scheiden van haar man, dan trouw ik met haar.”

Foto via PRPhotos