In de eerste seizoenen van Gossip Girl organiseert Blair jaarlijks een slaapfeestje. Hier vind je een aantal tips hoe jij een slaapfeestje in de stijl van Blair Waldorf kunt organiseren.

De slaapfeestjes van Blair zijn erg populair, elk meisje op school hoopt een uitnodiging te krijgen. Ook Jenny Humphrey is erg blij als ze in seizoen 1 voor dit jaarlijkse event gevraagd wordt. Toch loopt deze avond voor Jenny niet zo leuk af.

De feestjes van Blair staan bekend om allerlei leuke en luxe activiteiten. Als jij een slaapfeestje in de stijl van Blair wilt organiseren bedenkt dan als eerst een aantal leuke activiteiten. Natuurlijk heeft niet iedereen zoveel geld als Blair maar met een kleiner budget kun jij ook veel leuke dingen doen.

Activiteiten bedenken

Op Blairs feestje krijgen alle meiden een beautybehandeling door een professional, het is vrij prijzig om zo iemand in te huren dus in plaats daarvan kunnen jullie ook bij elkaar behandelingen doen. Zo kan de 1 nagels lakken, de ander maskertjes opbrengen en degene die het best met make-up is kan iedereen van een mooie look voorzien.

Qua kleding kun je een kledingruil doen. Als al je vriendinnen een aantal items meenemen die ze nooit meer dragen kunnen jullie onderling ruilen. Zorg daarnaast voor wat leuke films en goede muziek. Een andere klassiekers die niet mag ontbreken is het spelletje doen, durven of de waarheid.

Uitnodigingen

Als je een beetje een idee hebt van de avond kun je jouw vriendinnen uitnodigen. Bepaal hoeveel mensen je wilt vragen en stuur deze een leuke uitnodiging. Maak daarnaast ook een reservelijst met mensen die je kunt vragen als iemand niet kan.

Decoratie

Tijdens de slaapfeestjes van Blair Waldorf wordt haar woonkamer omgetoverd in een slaapkamer met allerlei girly details. Nadat je hebt besloten waar je jouw slaapfeestje houdt ga dan nadenken over passende decoratie.

Naast de decoratie is eten en drinken ook een belangrijk onderwerp tijdens je slaapfeestje.Zorg dat er leuke en stijlvolle hapjes geserveerd worden. Zo kun je gaan voor een aantal zoete cupcakes, fruit en een hartige snack. Qua drankjes is het leuk om je gasten te verwennen met cocktails. Zou is de Gossip Girl cocktail Jenny’s Tartlet absoluut een aanrader!