Altijd al een naakte Lady Gaga aan de muur willen hebben? Nu is je kans, er wordt op internet namelijk een naaktportret van de zangeres te koop aangeboden.

Eerder schreef ik al dat Lady Gaga uit de kleren is gegaan voor de Vanity Fair. Op de foto was een naakte Gaga te zien, het enige wat ze droeg waren een paar pumps en een zonnebril. Op de foto stond naast Lady Gaga ook een oudere man, deze man is Tony Bennett met wie Gaga eerder dit jaar een nummer zong.

Schilder

Naast zanger is Tony Bennett ook schilder, hij schilderde namelijk tijdens de fotoshoot voor de Vanity Fair een naaktportret van de Lady Gaga. Het portret wordt op eBay Celebrity samen met de pumps en zonnebril uit de fotoshoot te koop aangeboden. Tot maandag kan er geboden worden, de opbrengst van de verkoop gaan naar de 2 goeden doelen Exploring the arts en de Born this way foundation.

Ik vind het naaktportret, net als in Vanity Fair foto, niet erg spectaculair. Op beide afbeeldingen is Lady Gaga nogal bedekt naakt. Op de foto vind ik haar bovenlichaam er heel vreemd uitzien en het schilderij vind ik persoonlijk niet eens echt mooi.