Spijkerbroeken bestaan al ruim 150 jaar en zijn niet weg te denken uit ons straatbeeld. Hieronder zie je in een filmpje hoe spijkerbroeken gemaakt worden.

Ikzelf heb heel wat spijkerbroeken in de kast hangen en uit onderzoek komt naar voren dat 95 procent van de mensen wel eens een jeans draagt. Om eerlijk te zijn zou ik niet weten hoe de broeken precies gemaakt worden. In dit filmpje zie je de productie van spijkerbroeken van begin tot eind.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=_KZWe0sYglc [/pro-player]
Ik vind het leuk om te zien hoe spijkerbroeken gemaakt worden. Zo wist ik niet dat er zoveel aan vooraf ging voordat de broeken daadwerkelijk in de winkel liggen. Ook grappig dat de jeans gewoon met een stukje schuurpapier bewerkt wordt. Dit is meteen een goede tip voor thuis als je een spijkerbroek een andere look wilt geven.