Krijg je geen genoeg van alle modellenwedstrijden, dan heb je geluk. Vanavond gaat een nieuw seizoen America’s Next Top Model van start op de Nederlandse tv.

Konden we vorige week nog genieten van de finale van Hollands Next Top Model, vanavond is het de beurt aan alle Amerikaanse topmodellen in spé. In Amerika is het 17e seizoen van America’s Next Top Model al op tv te zien, in Nederland kunnen we vanaf nu elke maandagavond seizoen 15 bekijken. Ook in dit seizoen gaat Tyra Banks op zoek naar een nieuw topmodel. 

Prijzen

De winnares van America’s Next Top Model gaat met een aantal leuke prijzen aan het eind van het seizoen naar huis. Ze wint een contract ter waarde van 100.000 dollar bij make-upmerk Cover Girl, een contract bij een modellenbureau en een fotoshoot in de Italiaanse Vogue. De grote prijs die op het spel staat zorgt tussen de meiden onderling voor veel haat en nijd en dat maakt het stiekem ook wel weer leuk om naar het programma te kijken. De gemene streken, roddels en zo af en toe een bitch fight zorgen namelijk wel voor vermakelijke televisie.

In elk seizoen worden de deelneemsters van het programma getrakteerd op een aantal leuke tripjes en activiteiten, hoe langer je in het programma blijft hoe meer je hier van mee kunt genieten. Dit seizoen gaan de meiden bijvoorbeeld naar Italië en bezoeken Milaan, Verona, Venetië en Como. Ook krijgen ze een ontmoeting met een aantal bekende modeontwerpers, topmodel Karolina Kurkova, modefotograaf Patrick Demarchelier en actrice Demi Lovato.

All Star

America’s Next Top Model is al vele seizoenen een groot succes zowel in binnen- als buitenland, toch wordt het eens tijd voor wat nieuws. In Amerika wordt nu seizoen 17 America’s Next Top Model All Star uitgezonden met daarin opvallende oud-deelneemsters. Een aantal diva’s en dramaqueens  die in eerdere seizoenen voor vermakelijke tv zorgden gaan we dus terugzien! Ik vind het leuk om zo af en toe naar America’s Next Top Model te kijken maar geef wel toe dat het na zoveel seizoenen gaat vervelen, daarom ben ik erg benieuwd naar deze nieuwe variant.

Het 15e seizoen van America’s Next Top Model is vanavond, 21 november, om 20.30 uur te zien op RTL5.