Sneeuwwitje is hot! Was er eerder nog een fotoshoot met Katy Perry geïnspireerd op dit sprookje, in 2012 komt er een heuse Sneeuwwitje speelfilm. Kijk hier mee naar de jurken uit de film.

In de Sneeuwwitje film zal Julia Roberts de rol van de gemene heks gaan spelen. Opkomend talent Lily Collins is te zien zijn als Sneeuwwitje. Arnie Hammer, die eerder al in Gossip Girl voorbij kwam als Gabriel, zal prins charming spelen. De jurken zijn gemaakt door de bekende kostuumontwerpster Eiko Ishioka.

Als je het mij vraagt zijn de jurken uit de Sneeuwwitje film erg gaaf. Er is veel aandacht aan de details besteed en de jurken passen ook bij de verschillende rollen. De opvallende rode jurk past goed bij de gemene heks en de jurken met een wat lievere uitstraling bij Sneeuwwitje. Het enige kostuum wat ik niet echt mooi vind is de zwanenjurk van Sneeuwwitje, vooral het zwanenhoofd wat ze als hoed draagt is erg lelijk.