Gisterenavond was het zo ver, in New York vond de Victoria’s Secret fashion show 2011 plaats. Dit jaar schitterden niet 1, maar 2 Nederlandse modellen op de catwalk.

In New York was het gisteravond een groot spektakel, de creaties van Victoria’s Secret werden getoond op de catwalk. Was Doutzen Kroes vorig jaar nog afwezig vanwege haar zwangerschap, dit jaar straalde ze als nooit tevoren. Doutzen was niet de enige Nederlandse Angel bij de Victoria’s Secret fashion show 2011, ook de 18-jarige Bregje Heinen was op de catwalk te vinden.

In New York konden de gasten naast het mooie ondergoed ook genieten van een aantal bekende artiesten. Op de beats van Maroon 5, Nicki Minaj, Kanye West en Jay-Z toonden de modellen de nieuwe Victoria’s Secret ontwerpen. De leadzanger van Maroon 5, Adam Levine zong speciaal een nummertje voor zijn vriendin Anne Vyalitsina die ook meeliep in de show.

Miranda Kerr

Klapstuk van de avond was de azuurblauwe beha die bezet is met bijna 3400 edelstenden. De Fantasy Treasure Bra werd getoond door het liefje van Orlando Bloom, Miranda Kerr. Mocht je interesse hebben in de beha, voor omgerekend 1,8 miljoen euro is die van jou.

Ik vind de foto’s er erg gaaf uitzien en wat zien de modellen er goed uit. Hier schijnen ze trouwens wel veel voor te moeten doen, zo vertelde Adriana Lima dat ze de 3 weken voor de show alleen maar proteïneshakes eet en elke dag intensief traint. Ook schijnt het zo te zijn dat de modellen 12 uur voor de show niks mogen drinken, hierdoor drogen ze uit en verliezen ze snel een aantal kilo’s. Tja, je moet wat overhebben voor zo’n killerbody.

Foto’s via PRPhotos