Eerder schreef ik over hoe netjes ik de overdag kledingstijl van Blair Waldorf vind. Maar de avondjurken die Blair altijd aan heeft, daar ben ik wel fan van. Jij ook? Neem dan een kijkje naar de avond outfits van Blair Waldorf.


Blair ziet er erg meisjesachtig, maar elegant uit in de lange roze galajurk. In Gossip Girl is Blair niet altijd aardig, maar in deze outfit lijkt ze op een engeltje. Ik denk dat het komt door de zachte kleuren in haar kleding en make-up. Als je voor een lieve Blair look wilt gaan, moet je zeker gebruik maken van roze en crèmekleurige kledingstukken.


Dit is een wat stoerdere look van Blair dan we normaal gewend zijn. Hier draagt ze een opvallend korte glitterjurk met een paar zwarte killer heels. Als jij voor deze Blair stijl gaat voor op een feestje, dan zullen alle ogen vast en zeker op je gericht zijn.


Blair heeft hier een lieve, maar ook tegelijkertijd een stoere outfit aan. De jurk heeft een rozenprint en dat kan heel lief overkomen. Doordat het jurkje strapless is, wordt het toch wat stoerder. Als je voor een rode jurk gaat, combineer dit dan met crèmekleurige hakken in plaats van zwart. Zwart komt in contrast met rood heel hard over en dat is dan net te stoer voor onze lieve Blair.

Ik vind de kledingstijl van Blair in de avond wat stoerder dan haar overdag stijl en daarom vind ik het ook veel leuker. Wat vind jij van de avond outfits van Blair Waldorf?

Foto’s via CWTV