In een filmpje op Youtube is te zien hoe een Amerikaanse kinderrechter zijn dochter mishandelt om haar internetgebruik. Het meisje nam het filmpje 7 jaar geleden op met een webcam.

In het filmpje is te zien hoe Hillary Adams mishandeld wordt met een leren riem. Hillary heeft een hersenafwijking, waardoor ze extreem gefixeerd is op technische ontwikkelingen. Ze wordt geslagen omdat ze gebruik maakte van internet, terwijl haar vader haar dit verboden had. Ook de moeder van het meisje slaat met een riem.

De ouders van Hillary zijn enkele jaren terug gescheiden. Haar moeder heeft haar excuses aangeboden voor het mishandelen, maar werd zelf ook mishandeld. Ze werd door haar man gedwongen om te helpen met het slaan van Hillary.

De vader van Hillary is een kinderrechter in Amerika. Hij kan niet vervolgd worden voor de mishandeling, omdat zijn dochter inmiddels 23 is. De man kan niet in de gevangenis belanden, maar het filmpje kost hem misschien wel zijn baan als kinderrechter. Om rechter te worden in Amerika, moet je namelijk worden gekozen. Op dit moment is er een Facebookpagina gestart die moet voorkomen dat hij opnieuw gekozen wordt. Mensen kunnen de pagina liken, om aan te geven dat ze niet willen dat deze man kinderrechter blijf.

Pas op, dit filmpje bevat schokkende beelden.

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=Wl9y3SIPt7o[/pro-player]