Er komt een film over het leven van Lady Gaga. Het script van de film is gebaseerd op het boek Poker Face: The Rise and Rise of Lady Gaga.

Aangezien Lady Gaga één van de meest besproken celebrities van het moment is, kan een eigen film natuurlijk niet uitblijven. De film draait natuurlijk om het leven van de zangeres, maar dan vooral om de tijd toen ze nog optrad onder haar eigen naam, Stephanie Germanotta.

Wie denkt Lady Gaga te kunnen bewonderen in de film heeft het mis. Ze is zelf niet betrokken bij het maken van de film en zal er ook geen rol in spelen. Wel wordt er nog wel gezocht naar een actrice die lijkt op Lady Gaga en de hoofdrol wil spelen.

Het boek over het leven van Lady Gaga heb ik niet gelezen, maar ben wel benieuwd naar de film. Volgens de geruchten zal deze Fame Monster: The Lady Gaga Story heten. En een Fame Monster, dat is Lady Gaga zeker!