Vanavond is het nieuwe seizoen van Grey’s Anatomy te zien op tv. Met deze aflevering gaat seizoen 8 van de ziekenhuisserie van start.

De eerste aflevering van seizoen 8 van Grey’s Anatomy begint al spannend. Meredith wordt namelijk ontslagen omdat ze met testuitslagen van Derek heeft gerotzooid. Derek is hier niet blij mee en heeft geen begrip voor de situatie van Meredith en dat terwijl het stel net een kindje geadopteerd hebben. Betekent dit dat de liefde tussen Meredith en McDreamy over is?

Ook tussen Owen en Christina gaat het niet goed. Owen wil graag samen met Christina een gezin stichten terwijl zij liever aan haar carrière werkt. In het ziekenhuis hebben de doktoren hun handen vol aan alle slachtoffers van een ernstige aardverschuiving die in Seattle heeft plaatsgevonden.

De eerste aflevering duurt oorspronkelijk ander halfuur. Helaas zendt Net 5 vanavond alleen het eerste gedeelte uit en pas volgende week maandag het tweede gedeelte van de aflevering. Ook gaan er de geruchten dat dit wel eens het laatste seizoen van Grey´s Anatomy kan zijn. Een aantal hoofdrolspelers hebben aangegeven misschien te willen stoppen waaronder Ellen Pompeo en Patrick Dempsey.

Het nieuwe seizoen van Grey´s Anatomy gaat vanavond, 3 oktober, om 20.30 uur van start op Net 5.