Goed nieuws voor de fans van Serena van der Woodsen en Blair Waldorf! Er wordt kledinglijn gelanceerd geïnspireerd op de twee Gossip Girl vriendinnen.

Het modelabel Romeo & Juliet heeft samen met Warner Bros een Gossip Girl kledinglijn gemaakt. De kleding is voornamelijk geïnspireerd op de hoofdrolspeelsters Serena (Blake Lively) en Blair (Leighton Meester). De collectie bestaat uit jurkjes, topjes, truien en jeans en als het goed is wordt de lijn nog uitgebreid met handtassen en andere accessoires.

Amerika

De kleding wordt verkocht bij Kitson, Saks Fifth en Neiman Marcus, helaas dus alleen in Amerika. De prijzen van de collectie variëren van €58 tot €145. Overigens is dit niet de eerst Gossip Girl  kledinglijn. Eerder bracht de Engelse modeketen Miss Selfridge al een collectie geïnspireerd op serie uit.

Ik vind de kleren er leuk uitzien en ze doen mij inderdaad denken aan Serena en Blair, wel jammer dat de kleding alleen in Amerika te koop is. Ook het model uit de campagne vind ik erg op een jongere versie van Blake Lively lijken. Wat vind jij van de Gossip Girl kleding?