Afgelopen donderdag is de New York Fashion week van start gegaan. De New York Fashion Week trok duizenden bezoekers waaronder natuurlijk ook veel celebrities.

In New York was het afgelopen week een drukste van jewelste. Tijdens de New York Fashion week, die nog tot en met 15 september duurt, presenteren verschillende ontwerpers hun zomer 2012 collectie. Voor veel celebrities was dit een reden om naar de Big Apple af te reizen en 1 of meerdere van de modeshows bij te wonen.

Naast de outfits op de catwalk ben ik zelf ook altijd erg benieuwd naar de kleding van de aanwezige celebrities. Kijk hieronder mee naar de kleding van onder andere Vogue hoofdredactrice Anna Wintour, sterrenstyliste Rachel Zoe en actrice Katie Cassidy.

Ikzelf ben helemaal weg van de schoenen van Gilmore Girl Alexis Bladel, ik vind ze erg gaaf en ze matchen mooi bij haar rode jurkje. Haar clutch met krokodillenprint vind ik alleen wat minder. Ook de actrices Levin Rambin en Victoria Justice vind ik er goed uitzien.

Foto’s via PRPhotos