Het is helaas Hollands weer, dus in plaats van zelf de beauty on the beach te zijn drink je het deze keer als cocktail. Met dit cocktail recept is de Beach Beauty namelijk in een handomdraai in elkaar geflanst.

Ingrediënten:
• 2 cl crème de bananas
• 1 cl grenadinesiroop
• 4 cl wodka
• 4 cl sinaasappelsap
• 10 cl tonic water
• IJsblokjes

Hoe?
Verdeel de ene helft van de ijsblokjes over de longdrinkglazen en doe de andere helft van de ijsblokjes in een cocktailshaker. Vervolgens doe je ook de crème de bananas, de grenadinesiroop, de wodka en de sinaasappelsap in de shaker en dit schud en mix je goed door elkaar heen.

Om kleine stukjes te voorkomen, kun je de cocktail het beste door een zeef in het glas schenken. Nadat je dat gedaan hebt, moet je de cocktail naar smaak aanvullen met het tonicwater. Voor het uitserveren nog even doorroeren en eventueel versieren met leuke zomerse accessoires.

Kortom, maak dit heerlijke Beach Beauty cocktail recept voor je vriendinnen en doe net alsof je in een lekker warm land bent!