Wanneer het buiten heel warm is, heb je vaak geen zin om te sporten. Maar juist in deze tijd van het jaar wil je er gezond en fit uitzien en om dat voor elkaar te krijgen, is sporten natuurlijk de juiste methode. Daarom vind je hier 6 zomerse sporten die je zelfs bij een hogere temperatuur nog gemakkelijk kunt uitvoeren.

Fietsen

Wat is er beter dan op je fiets door de stad of langs het strand rijden met de wind in je gezicht? Het lijkt onschuldig, maar een stuk fietsen is absoluut een goede work-out. Pak dus eens vaker de fiets!

Zwemmen

Zwemmen is naast een goede manier om even lekker af te koelen, ook een makkelijke manier om actief bezig te zijn. Zo kun je bijvoorbeeld waterpolo spelen, maar gewoon baantjes trekken of een beetje heen en weer zwemmen is ook al heel goed voor je.

Tennis

Misschien dat je al moe wordt bij het idee om te gaan tennissen, maar dan zul je je daar toch echt over heen moeten zetten. Nodig al je leuke vrienden en vriendinnen uit en organiseer een tenniscompetitie.

Het park

Picknicken in het park betekent sowieso een heleboel plezier, maar het is ook meteen een goede manier om actief bezig te zijn. Liggend op het gras kun je buikspier oefeningen doen, maar je kunt ook overgooien met een frisbee, een wedstrijdje doen wie het eerst bij die tweede boom is of een rondje om het meert heen rennen.

Volleybal

Samen met al je vriendinnen tegen die groep leuke jongens volleyballen op het strand, dat is toch de beste manier om goed bezig te zijn in de zomer? Natuurlijk kun je de teams ook mixen, zodat je aan die ene leuke jongen kunt vragen hoe je nou het beste kunt serveren.

Skeeleren

Met goed weer is een rondje skeeleren een perfecte work-out. Ga samen met een vriendin of zet gewoon lekkere muziek op.